HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (2024)

  • Bestemmingen
  • Thema's
  • FAQ

HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (2)

Goed,4.2 7958 beoordelingen

088 033 1528

09:00 - 21:00 uur

Mijn boekingen

  • Home
  • Herfst Specials
  • HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt

Herfst Specials

2, 3 of 4 dagen

Incl. ontbijt

Golden Tulip Leiden

HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (8)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (9)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (10)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (11)

Leiden, Zuid-Holland, Nederland

bekijk op kaart

HERFST SPECIAL! ⚡️ Geniet 2, 3 of 4 dagen in een prachtig 4*-hotel in Leiden nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt

Welkom in het prachtige Leiden, de stad waar historie en gezelligheid hand in hand gaan! Je verblijft in het comfortabele 4*-hotel Golden Tulip Leiden, perfect gelegen aan de rand van het levendige centrum. Begin je avontuur met een bezoek aan de historische Pieterskerk of ontdek de schatten van het Museum Volkenkunde. Wandel door de schilderachtige Hortus Botanicus, waar de herfstkleuren je betoveren, en geniet van een kopje koffie in een van de knusse cafés langs de grachten. Na een dag vol avontuur kun je ontspannen in de gezellige hotelbar of genieten van een heerlijke maaltijd in het restaurant. Of je nu cultuur wilt opsnuiven, wilt shoppen of gewoon wilt genieten van de herfstpracht, Leiden biedt voor ieder wat wils!

NERGENS GOEDKOPER!

Herfst Specials

2, 3 of 4 dagen

Incl. ontbijt

Golden Tulip Leiden

HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (12)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (13)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (14)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (15)

Leiden, Zuid-Holland, Nederland

bekijk op kaart

Daarom is dit een goede deal

  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen midden in het centrum
  • Mogelijkheid om fietsen te huren bij het hotel
  • Het treinstation van Leiden ligt op loopafstand van het hotel
  • De stranden van Katwijk en Noordwijk zijn ca. 25 minuten rijden
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een rondvaart door de Leidse grachten

Tips voor tijdens je verblijf

Doe mee aan een stadswandeling
Een stadswandeling in Leiden is ideaal om de stad te verkennen. Ontdek de verborgen hofjes, rustige binnenplaatsen omringd door historische woningen. Bezoek de gotische Pieterskerk en de Burcht van Leiden voor een prachtig uitzicht. Wandel langs de schilderachtige grachten met hun historische panden en bruggen, vooral mooi in de herfst. De Waag, een voormalig weeggebouw, is nu een cultureel centrum. Diverse gidsen bieden rondleidingen aan, van algemene tot thematische tours, perfect om de verborgen schatten van Leiden te ontdekken.

Leiden vanaf het water
De historische binnenstad van Leiden heeft in totaal 28 kilometer aan grachten en singels. En om over al die grachten en singels te komen heb je bruggen nodig. De Leidse binnenstad telt er maar liefst 88! De oude binnenstad is omsingeld met water. En binnen die singels is veel groen te vinden. Daarom heet dit ook het Singelpark.Leiden vanaf het water is fantastisch! Dus huur een bootje bij een van de vele Leidse rederijen. Of boek een rondvaart.

Verken de musea
Leiden is een paradijs voor museumliefhebbers. Het Rijksmuseum van Oudheden biedt een fascinerende reis door de geschiedenis met collecties uit Egypte en het oude Rome. Museum Volkenkunde neemt je mee op wereldreis met culturele schatten van over de hele wereld. Naturalis Biodiversity Center is perfect voor gezinnen, met indrukwekkende dinosaurusskeletten en interactieve natuurwonderen. SieboldHuis biedt een unieke blik op Japanse kunst en cultuur, verzameld door Philipp Franz von Siebold. Het Lakenhal Museum combineert kunst en geschiedenis, met werken van meesters als Rembrandt. Deze musea maken je verblijf in Leiden onvergetelijk en cultureel verrijkend.

Golden Tulip Leiden

HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (16)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (17)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (18)HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (19)

Schipholweg 3,

Leiden, Nederland

Kaart

Schipholweg 3, Leiden, Nederland

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4-sterrenhotel Golden Tulip Leiden Centre ligt tegenover het treinstation van Leiden en op minder dan 5 minuten lopen van het historische stadscentrum. Het hotel beschikt over 43 Executive kamers die standaard zijn voorzien van een LCD TV, radio, koffie- en theefaciliteiten, minibar, telefoon, gratis draadloos internet en badkamer met een douche, toilet en föhn. De Executive kamers en de Business suites beschikken over gratis Wi-Fi. In het sfeervolle Restaurant Rubens kun je terecht voor lunch en diner of voor een drankje in het loungegedeelte. Verken de omgeving per fiets, deze kun je huren bij de receptie van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per nacht

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)

Ja

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Wi-Fi

Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte

Ja

Green Key

Ja

Restaurant

Ja

Lift

Ja

Bagage-opslag

Ja

Lounge

Ja

Fitnessruimte

Ja

Fietsverhuur

Ja

Hoogtepunten

De Burcht Leiden Castle

Bezienswaardigheden

Burgsteeg 14

Eén van de mooiste plekjes van Leiden vindt u hier. Met haar grasbegroeide hellingen en haar uitzicht over de omgeving en middeleeuwe gebouwen is dit zeker een aanrader!

Rijksmuseum van Oudheden

Musea

Rapenburg 28

Het Rijksmuseum van Oudheden brengt de oudheid en de archeologie in leven. Bewonder de oude beschavingen uit o.a. Egypte, de Klassieke Wereld en Nederland in de prehistorie.

Noordwijk

Steden, Stranden

Noordwijk

Door de jaren heen is Noordwijk van vissersdorp tot bruisende kustplaats met internationale allure veranderd. het 13 km lange zandstrand, de sfeervolle boulevard, het oude centrum en de prachtige duinen en bossen vormen het decor van Noordwijk.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 25,00 per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 17,50 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden

Op deze reis zijn de Algemene boekingsvoorwaarden van Bookit B.V. en de Algemene voorwaarden Thuiswinkel van toepassing.

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen.Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen.Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn.Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging.Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen.Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen.Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (20) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (21) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (22) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (23) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (24) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (25) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (26) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (27) HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (28)

Algemeen

  • Home
  • Over ons
  • Cookies
  • Contact
  • Privacy
  • Veelgestelde vragen
  • Omboekgarantie vluchten
  • Voorwaarden Bookit
  • Voorwaarden Travelcompany Holidays
  • Algemene Voorwaarden Thuiswinkel
  • Bestellen en betalen
  • Vacatures

Bestemmingen

  • Nederland
  • Spanje
  • Italië
  • Duitsland
  • Griekenland
  • België
  • Frankrijk
  • + Meer

Thema's

  • Stedentrips
  • Zonvakanties
  • Autovakanties
  • Steden dichtbij
  • Natuur
  • Winterzon
  • + Meer

Sociale media

Goed,4.2 7958 beoordelingen

Sociale media

Goed,4.2 7958 beoordelingen

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met het maken van een boeking of heb je een vraag? Lees dan eerst even onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op.

Bel: 088 033 1528

Veelgestelde vragen

HERFST SPECIAL! ⚡️ Ontdek het veelzijdige Leiden vanuit een 4*-hotel in het centrum nabij Katwijk en Noordwijk incl. ontbijt (2024)
Top Articles
Calcula A Travs De Sustitucin, Igualacin, Reduccin Y Grficas:3x + 2y = 7 5x + 3y = 114x - 3y = -2 3x
Lowe's Garden Windows
Muk Chalinee
Bon plan – Le smartphone Motorola Edge 50 Fusion "4 étoiles" à 339,99 €
Fresenius Medical Care to launch 5008 dialysis machine: improved patients` quality of life and efficient use of resources
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Big 12 Officiating Crew Assignments 2022
Europese richtlijn liften basis voor Nederlandse wet - Liftinstituut - Alles voor veiligheid
’Vought Rising’: What To Know About The Boys Prequel, A Season 5 Link
The Closest Dollar Store To My Location
Spicy Korean Gochujang Tofu (Vegan)
Best Builder Hall 5 Base
Pixel Speedrun Unblocked Games 76
Violent Night Showtimes Near The Riviera Cinema
Greater Keene Men's Softball
Craigslist Hoosick Falls
ACCESS Arts Live --- Online Performing Arts for All on LinkedIn: Leeds International Piano Competition 2024 | Second Round | 12 September…
Contenidos del nivel A2
Does Publix Have Sephora Gift Cards
Xxc Renegade 1000 Xxc Price In India Price
Fabric Dynamic Lights
Emma D'arcy Deepfake
Layla Rides Codey
Idaho Falls Temple Prayer Roll
Often Fvded Barber Lounge
Think Up Elar Level 5 Answer Key Pdf
321 Flea Market Gastonia Nc
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
افضل موقع سكسي عربي
Author T. Jefferson Parker
Mmastreams.com
Killing Self Gif
Northern Va Bodyrubs
Myrtle Beach, South Carolina: Abwechslungsreicher Freizeitspaß unter der Südstaaten-Sonne
Valentino Garavani Flip Flops
Enter Cautiously Nyt Crossword
Panama City News Herald Obituary
Issue November 5, 1949 - The Hockey News
What Do Manta Rays Eat In Ark
Craigs List New Haven Ct
Nahant Magic Seaweed
Chars Boudoir
Stihl Blowers For Sale Taunton Ma
Craigslist For Sale By Owner Chillicothe Ohio
Order Irs Tax Forms Online
Craigslist Boats Rochester
Function Calculator - eMathHelp
Csgo Xray Command
Epaper Dunya
Level A Sarasota
Gemini Home Entertainment Wiki
Perolamartinezts
Latest Posts
Article information

Author: Ouida Strosin DO

Last Updated:

Views: 5671

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ouida Strosin DO

Birthday: 1995-04-27

Address: Suite 927 930 Kilback Radial, Candidaville, TN 87795

Phone: +8561498978366

Job: Legacy Manufacturing Specialist

Hobby: Singing, Mountain biking, Water sports, Water sports, Taxidermy, Polo, Pet

Introduction: My name is Ouida Strosin DO, I am a precious, combative, spotless, modern, spotless, beautiful, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.